Szakállas pogácsa
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 20 dkg liszt
- 6 dkg trappista sajt
- 10 dkg margarin
- fél dkg élesztőt tejben megfuttatunk
- 1 tojás
- 1 evőkanál tejföl
- só ízlés szerint
krémje
- 20 dkg margarin
- 2-4 db mackósajt
- só
- 2 evőkanál tejföl
Elkészítés
Összegyúrjuk. Lehetőleg este gyúrjuk. Hűtőbe tesszük. Vékonyra nyújtjuk, kicsikre szaggatjuk. Megsütjük. Krém: Habosra kavarjuk, két pogácsa közé tesszük a krémet. A pogácsa oldalát sajtba forgatjuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.